Ribe Korfestival-billeder 2017

Under Ribe Korfestival 2017 blev der med velvillig bistand fra dygtige fotografer fra Ribe Fotoklub taget rigtig mange fine fotos. Billedrettighederne tilhører fotograferne ©, men du kan få lov at se dem på denne side.

Fotograferne er Helga Lauridsen (helgafoto.dk), Jens Kr. Schmidt, Torsten Troelsen, Anders Poulsen og Jørn Frandsen. Hvis du eller din forening er interesseret i at købe nogle af billederne, kan det naturligvis lade sig gøre. Kontakt webmaster Jørn Frandsen som kan formidle kontakten til den eller de relevante rettighedshavere.

Billederne herunder er organiseret i små fotogallerier - et for hvert af festivalens delarrangementer. Klik på miniaturebilledet og billedet åbner i høj opløsning. Du kan rulle ned ad siden eller du kan springe til et bestemt arrangement ved klik på denne liste:

Torsdag - Koncert i SeminarieHuset:

Fredag - Koncert i Sct. Catharinæ Kirke:

Fredag - Ribe by Night:

Fredag - Uformel sammenkomst i Ribehallen:

Lørdag - Optog gennem byen og velkomst:

Lørdag - Sang i Ribes smukke gårde:

Lørdag - Festivalkoncert i Ribe Domkirke:

Søndag - Koncert i SeminarieHusets Fællessal:

Søndag - Koncert i Klostergården:
 Søndag - Koncert i Museet Ribes Vikinger:

Web-redaktør: Jørn Frandsen