Medlems-login på hjemmesiden

Så har alle aktive kormedlemmer fået tildelt et brugernavn til den lukkede del af Ribe Mandskors hjemmeside, dvs. de menupunkter, som ligger på hjemmesiden under menuen “Login-side, kun for medlemmer“.

Brugernavnet består for de flestes vedkommende af for- og efternavn (skrevet med små bogstaver) med et punktum imellem og uden mellemrum. Den tilhørende adgangskode danner man selv ved det første login og ellers ved at klikke på teksten “Mistet din adgangskode?” nederst i login-boksen.

Login-boksen, som kommer på adressen: ribemandskor.dk/medlemslogin
Dette indlæg blev udgivet i Web-master. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Medlems-login på hjemmesiden

 1. Leif Møller skriver:

  Hej Jørn.
  Jeg skal lige have fundet ud af – her på hjemmesiden, efter at være logget ind – hvordan man kommer ind på siden med billeder af os flotte korsangere. Og hvordan man kan finde de lydfiler, der er et link til.
  Det kunne jeg bruge noget hjælp til !
  Med sangerhilsen
  Leif
  PS. Vi ses i aften.

  • Jørn skriver:

   Når du er logget ind med din adgangskode, får du adgang til menuen “Login-side, kun for medlemmer” og de underliggende menuer, herunder siderne “Medlems-Hovedbog” og “Lydfiler til øvebrug”. På sidstnævnte side er der et link til siden, hvor lydfilerne kan afspilles.
   Sanger-hilsen Jørn

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.